Razbojništvo u Vratišincu

U Ulici dr. Vinka Žganca u Vratišincu nepoznati počinitelj je dana 26. lipnja u 19.50, izvršio razbojništvo iz trgovine "METSS-a". Razbojništvo je izvršio na način da je maskiran potkapom sa prorezom za oči ušao u trgovinu za vrijeme dok u istoj nije bilo drugih osoba, te uz verbalnu prijetnju i prijetnju nožem od prodavačice rođ. 1978. godine iz Vratišinca zatražio novac koji mu je ista dala.

U Ulici dr. Vinka Žganca u Vratišincu nepoznati počinitelj je  26. lipnja u 19.50, izvršio razbojništvo iz trgovine "METSS-a". Razbojništvo je izvršio na način da je maskiran potkapom sa prorezom za oči ušao u trgovinu za vrijeme dok u istoj nije bilo drugih osoba, te uz verbalnu prijetnju i prijetnju nožem od prodavačice rođ. 1978. godine iz Vratišinca zatražio novac koji mu je ista dala. Nakon počinjenja kaznenog djela počinitelj se biciklom udaljio u nepoznatom smjeru. Iznos otuđenog novca, odnosno materijalna šteta utvrditi će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva.
Policijski službenici PU međimurske provode kriminalističku obradu nad više osoba koje se dovode u vezu s izvršenjem razbojništva, te su zatražena vještačenja određenih tragova pronađenih na mjestu događaja,. te po dovršetku izvida kaznenih djela slijedi nadopuna događaja. PU međimurska također zahvaljuje građanima koji su dali korisne informacije vezane na okolnosti počinjenja kaznenog djela.
Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava ODO-u u Čakovcu.


Stranica