Teške krađe tijekom vikenda

U Mihovljanu, u Prvomajskoj ulici, 4. srpnja, u vremenu od 00.30 do 6 sati, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz kafe bara "Ruža metaxa", u vlasništvu muške osobe iz Pribislavca. Počinitelj je podesnim alatom nasilno otvorio prozor kafe bara, ušao u unutrašnjost, gdje je iz prostora šanka otuđio 11 kg kave, 220 kutija raznih vrsta cigareta, te blagajnički minimum u iznosu od 800,00 kuna.

U Mihovljanu, u Prvomajskoj ulici,  4. srpnja, u vremenu od 00.30 do 6 sati, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz kafe bara "Ruža metaxa", u vlasništvu muške osobe iz Pribislavca.
Počinitelj je podesnim alatom nasilno otvorio prozor kafe bara, ušao u unutrašnjost, gdje je iz prostora šanka otuđio 11 kg kave, 220 kutija raznih vrsta cigareta, te blagajnički minimum u iznosu od 800,00 kuna. Potom je podesnim alatom nasilno otvorio aparat "Music box", vlasništvo poduzeća "Casino games" sa sjedištem u Šenkovcu, iz kojeg je otuđio neutvrđenu količinu kovanica. Nakon toga je podesnim alatom nasilno otvorio aparat za video igru, vlasništvo obrta "Aid aparati" iz Zagreba, iz kojeg je otuđio neutvrđenu količinu kovanica.
Materijalna šteta utvrditi će se naknadno po zaprimanju odštetnog zahtjeva, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Podturnu, u Čakovečkoj ulici, 4. srpnja, u vremenu od 00.00 do 9 sati,  nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz prostorija NK "Podturen".
Počinitelj je tjelesnom snagom odmaknuo nepričvršćene salonitne ploče, te je kroz načinjen otvor ušao u potkrovlje gdje je također nasilno napravio otvor na stropu svlačionice, ušao u unutrašnjost objekta, gdje je tjelesnom snagom nasilno otvorio vrata ugostiteljskog objekta iz kojeg nije ništa otuđio.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od 200 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Svetojelenskoj ulici,  02./03. srpnja, u vremenu od 16 do 7 sati, u Čakovcu, na gradilištu "rotora", nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz barake vlasništvo poduzeća "Tegra" d.d. sa sjedištem u Čakovcu.
Počinitelj je podesnim alatom napinjanjem slomio lokot na vratima drvene barake, ušao u unutrašnjost iz koje je otuđio građevinski stroj za vibriranje betona, marke "Wacker".
Materijalna šteta cijeni se na iznos od 4 tisuće kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica