Teška krađa u poduzeću "Vodoinstalateri"

U ulici A. Schulteissa u Čakovcu, 8./9. srpnja u vremenu od 16 do 6.30, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz skladišta poduzeća "Vodoinstalateri" d.o.o. iz Čakovca, tako da je podesnim alatom nasilno skinuo narbu na ulaznim vratima skladišta, otvorio ih i ušao u unutrašnjost, gdje je sa polica otuđio veću količinu spojnica i ventila za vodovodne instalacije izrađene od mesinga raznih promjera.

U ulici A. Schulteissa u Čakovcu, 8./9. srpnja u vremenu od 16 do 6.30, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz skladišta poduzeća "Vodoinstalateri" d.o.o. iz Čakovca, tako da je podesnim alatom nasilno skinuo narbu na ulaznim vratima skladišta, otvorio ih i ušao u unutrašnjost, gdje je sa polica otuđio veću količinu spojnica i ventila za vodovodne instalacije izrađene od mesinga raznih promjera.
Nakon toga ušao je u nezaključanu kancelariju, ispreturao stvari, te iz ladice uzeo dvije "ENC" kartice za vožnju auto cestom i oko 1.500 kuna. U skladištu je sa radnog stola uzeo original ključ za osobno vozilo marke "Opel astra", registarske oznake ČK 712-CI, srebrne boje, s kojim se odvezao u nepoznatom pravcu.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 100 tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica