Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u Prhovcu

U Prhovcu 12. srpnja u 9 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla registarske oznake ČK 938-EN rođen 1985. godine iz Macinca, obavljao pretjecanje, a da vozilo nije držao na potrebnoj udaljenosti od vozila koje pretječe, zbog čega je prednjim desnim dijelom motocikla udario u stražnji lijevi dio osobnog automobila registarske oznake VŽ 561-DU s kojim je ispred njega upravljala vozačica rođena 1978. godine iz Prhovca, te obavljala skretanje u desno u dvorište.

U Prhovcu 12. srpnja u 9 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač motocikla registarske oznake ČK 938-EN rođen 1985. godine iz Macinca, obavljao pretjecanje, a da vozilo nije držao na potrebnoj udaljenosti od vozila koje pretječe, zbog čega je prednjim desnim dijelom motocikla udario u stražnji lijevi dio osobnog automobila registarske oznake VŽ 561-DU s kojim je ispred njega upravljala vozačica rođena 1978. godine iz Prhovca, te obavljala skretanje u desno u dvorište.
Nakon udara došlo je do prevrtanja motocikla i pada vozača van kolnika na travnatu površinu. Isti je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede te je zadržan na liječenju.
Sa motocikla oduzete su registarske pločice zbog oštećenja vitalnih dijelova, dok je vozaču motocikla vađena krv i uziman urin radi analize na prisutnost alkohola u organizmu.
Istoga dana u Županijskoj bolnici Čakovec liječničku pomoć zatražila je vozačica automobila kojom prilikom su kod iste okvalificirane lake tjelesne ozljede te je nakon ukazane pomoći puštena kući.
O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće ODO-u u Čakovcu.


Stranica