Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Na kolniku ulice Vladimira Nazora u Čakovcu, 13. srpnja oko 16.25, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 302-DF rođen 1986. godine iz Strahoninca, započeo pretjecanje traktora sa prikolicom nepoznatih registarskih oznaka na mjestu gdje je isto zabranjeno horizontalnom prometnom signalizacijom (puna razdjelna crta), iako je vozač motocikla...

Na kolniku ulice Vladimira Nazora u Čakovcu, 13. srpnja oko 16.25, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila registarske oznake ČK 302-DF rođen 1986. godine iz Strahoninca, započeo pretjecanje traktora sa prikolicom nepoznatih registarskih oznaka na mjestu gdje je isto zabranjeno horizontalnom prometnom signalizacijom (puna razdjelna crta), iako je vozač motocikla registarske oznake 210-517, vlasništvo MUP RH-PU međimurske, na kojem su bili uključeni posebni uređaji za davanje svjetlosnih signala, a koji se kretao iza njega,  već bio u pretjecanju, poradi čega je došlo do udara prednjim dijelom motocikla u prednji lijevi bočni dio osobnog automobila. Uslijed udara došlo je do prevrtanja motocikla na desni bočni dio i pada vozača na kolnik.
Ozlijeđeni policijski službenik je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede, ali je nakon pružene liječničke pomoći pušten kući.
Kao putnik u osobnom automobilu nalazila se ženska osoba rođena 1988. godine iz Strahoninca.
Protiv vozača automobila slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
 


Stranica