Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u Čakovcu i Kotoribi

Slika fotografije/opcenite fotografije/prometne nesrece/zaweb_IMG_0080.jpg

Na raskrižju ulica Tomaša Goričanca i Ivana Sokača, 15. srpnja oko 8.30, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica bicikla rođena 1970. godine iz Čakovca, krećući se kolnikom ulice Ivana Sokača te dolaskom na raskrižje sa kolnikom ulice Tomaša Goričanca, a koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom, zbog čega je u lijevi bočni dio bicikla udario prednjim dijelom osobni automobil registarske oznake ČK 849-DH

Na raskrižju ulica Tomaša Goričanca i Ivana Sokača, 15. srpnja oko 8.30, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica bicikla rođena 1970. godine iz Čakovca, krećući se kolnikom ulice Ivana Sokača te dolaskom na raskrižje sa kolnikom ulice Tomaša Goričanca, a koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla u raskrižje zadržavajući smjer kretanja, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom, zbog čega je u lijevi bočni dio bicikla udario prednjim dijelom osobni automobil registarske oznake ČK 849-DH kojim je ulicom Tomaša Goričanca upravljao vozač rođen 1952. godine iz Čakovca. Tom prilikom došlo je do obaranja vozačice bicikla na kolnik.
Vozilom hitne medicinske pomoći narečena je prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje joj je utvrđena teška tjelesna ozljeda opasna po život.
Vozačici bicikla vađena je krv i uzet urin poradi analize na alkohol.
O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće.
 
Na raskrižju Sajmišne ulice i ulice A. Hebranga u Kotoribi, 15. srpnja oko 12.05, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozačica bicikla rođena 1932. godine iz Kotoribe, krećući se kolnikom Sajmišne ulice i dolaskom do raskrižja sa kolnikom ulice A. Hebranga, započela radnju s biciklom skretanja u lijevo a da se nije uvjerila da to može učiniti na siguran način, zbog čega je u lijevi bočni dio bicikla udario prednjim desnim bočnim dijelom teretni automobil registarske oznake ČK 628-EL, vlasništvo "Mercedes-Benz Leasing Hrvatska" d.o.o. Čakovec, kojim je u istom smjeru upravljao vozač rođen 1963. godine iz Svetog Petra. Tom prilikom došlo je do pada vozačice bicikla na kolnik.
Ista je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da je zadobila teške tjelesne ozljede te je zadržana na liječenju.
O prometnoj nesreći slijedi posebno izvješće.


Stranica