Prometna nesreća s poginulom osobom u Pušćinama

Slika fotografije/opcenite fotografije/prometne nesrece/motocikl2.jpg

U Čakovečkoj ulici u Pušćinama, danas 25. kolovoza oko 9.05, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla DINO GLAD rođen 1985. godine iz Čakovca, koji neprijavljeno boravi u Turčišću kod svojih roditelja, a koji je upravljao motociklom registarske oznake ČK 854-EG, u vlasništvu poduzeća "Vectrum" d.o.o. iz Preloga.

Foto: Ilustracija PU međimurska
U Čakovečkoj ulici u Pušćinama, danas 25. kolovoza oko 9.05, dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla DINO GLAD rođen 1985. godine iz Čakovca, koji neprijavljeno boravi u Turčišću kod svojih roditelja, a koji je upravljao motociklom registarske oznake ČK 854-EG, u vlasništvu poduzeća "Vectrum" d.o.o. iz Preloga. Motociklista brzinu kretanja vozila nije prilagodio gustoći prometa tako da motocikl može zaustaviti pred svakom zaprekom koju može predvidjeti, zbog čega je u izbjegavanju udara u osobni automobil registarske oznake ČK 445-CD s kojim je uključivanje u promet sa kolnog ulaza u dvorište na kolnik Čakovečke ulice vožnjom unatrag obavljala vozačica rođena 1944. godine iz Vučetinca, koja neprijavljeno boravi u Pušćinama, a koja nije propustila sva vozila koja se kreću cestom na koju se uključivala, izgubio nadzor nad upravljanjem motocikla pa je došlo do prevrtanja motocikla i pada vozača na kolnik, te u klizanju po kolniku udara motocikla u stražnji lijevi dio osobnog automobila i udara tijelom vozača motocikla u stražnji desni dio osobnog automobila.
Motociklist je na mjestu događaja preminuo, te je njegovo tijelo prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec gdje će se obaviti sudska obdukcija. Protiv vozačice osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave Državnom odvjetništvu u Čakovcu. 


Stranica