Teške krađe tijekom vikenda

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/provala_prozor2.jpg

U Glavnoj ulici u Maloj Subotici, tijekom noći 27./28. kolovoza u vremenu od 23.30 do 6 sati, nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz ugostiteljskog objekta "Petica", vlasništvo muške osobe rođene 1969. godine iz Male Subotice.

Foto: Ilustracija Pu međimurska
U Glavnoj ulici u Maloj Subotici, tijekom noći 27./28. kolovoza u vremenu od 23.30 do 6 sati, nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz ugostiteljskog objekta "Petica", vlasništvo muške osobe rođene 1969. godine iz Male Subotice.
Počinitelj je podesnim predmetom razbio vanjsko staklo prozora sa stražnje strane objekta, na visini od 160 cm od tla, te je pokušao otvoriti prozor u čemu nije uspio pa je odustao od dovršenja kaznenog djela.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko petsto kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Ulici Milke Trnine u Čakovcu, u petak 28. kolovoza u vremenu od 8 do 14.45 sati, nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz kuće u vlasništvu muške osobe rođene 1957. godine iz Čakovca.
Počinitelj je preskočivši ogradu, ušao u dvorište te pokušao podesnim predmetom otvoriti prozor i vrata sa stražnje strane kuće, u čemu nije uspio pa je odustao od daljnjeg izvršenja kaznenog djela.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od sto kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Ulici Augusta Augustinčića u Čakovcu, u vremenu od 24. do 25. kolovoza, nepoznati počinitelj je izvršio tešku krađu iz kuće u vlasništvu ženske osobe rođene 1960. godine iz Čakovca.
Počinitelj je podesnim predmetom razbio staklo na podrumskom prozoru, ušao u unutrašnjost, gdje je ispreturao stvari i otuđio novčanik sa karticom računa "PBZ" vlasništvo ženske osobe rođene 1991. godine iz Čakovca, karticom računa "Reifeissen bank" sa PIN brojem na ime vlasnice kuće, kutiju sa zlatnim i srebrnim nakitom i dva "Token"-a za Internet bankarstvo. Sa računa oštećene uz pomoć otuđene kartice "Reifeissen bank" 25. kolovoza podignut je iznos od tisuću kuna.
Ukupna materijalna šteta iznosi oko četiri tisuće kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Ulici M. Gupca u Strahonincu, u subotu 29. kolovoza u vremenu od 11.50 do 12.10 sati, nepoznati počinitelj iskoristio je odsutnost vlasnika kuće rođenog 1948. godine sa iste adrese, te originalnim ključem kojeg je pronašao u ladici ljetne kuhinje otključao ulazna vrata kuće, ušao u unutrašnjost, gdje je u spavaćoj sobi otuđio 1 600 kuna u raznim apoenima i razni zlatni nakit vlasništvo ženske osobe rođene 1952. godine iz Strahoninca.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od 35 tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Uskoj ulici u Gornjem Kuršancu, 29./30. kolovoza u vremenu od 20 do 11.30 sati, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz kuće u izgradnji vlasništvo muške osobe rođene 1966. godine iz Gornjeg Kuršanca.
Počinitelj je upotrebom podesnog predmeta razbio prozor veličine 60x75 cm na podrumskim prostorijama, ušao u unutrašnjost, odakle je izvršio krađu kofera sa priborom za jelo.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko petsto kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.
 
U Dravskoj ulici u Goričanu, u nedjelju 30. kolovoza u vremenu od 1 do 6 sati, nepoznati počinitelj izvršio je tešku krađu iz caffe bara "Atlanta" vlasništvo muške osobe rođene 1977. godine iz Goričana.
Počinitelj je skinuo pritvoreni prozor na ovjes, na visini od 165 cm od tla i ušao u skladište caffe bara, odakle je kroz otvorena vrata skladišta ušao u prostor iza šanka gdje je u ladici radnog stola pronašao metalnu kasu sa ključem u bravi, istu otvorio i otuđio 4 500 kuna u raznim apoenima i jednu novčanicu od 50 EUR-a.
Materijalna šteta cijeni se na iznos od 4 850 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica