Drska krađa u Perivoju Zrinskih u Čakovcu

Kaznenu prijavu, protiv nepoznatog počinitelja podnijela je muška osoba rođena 1968. godine iz Čakovca koja je navela da je njegovog maloljetnog sina rođenog 1993. godine, u subotu 29. kolovoza oko 16 sati, u Perivoju Zrinskih u Čakovcu, presrela muška osoba i od njega zatražila deset kuna.

Kaznenu prijavu, protiv nepoznatog počinitelja podnijela je muška osoba rođena 1968. godine iz Čakovca koja je navela da je njegovog maloljetnog sina rođenog 1993. godine, u subotu 29. kolovoza oko 16 sati, u Perivoju Zrinskih u Čakovcu, presrela muška osoba i od njega zatražila deset kuna. Oštećeni je iz džepa potom izvadio novčanicu od 20 kuna, koju mu je nepoznata osoba istrgnula iz ruke te prijetećim glasom od istog zatražila da mu preda sve stvari, na što mu je oštećeni dao još 30 kuna. Slučaj nije odmah prijavio policiji iz straha.
Za počinitelja je dao slijedeći opis: muška osoba starosti oko 30-35 godina, kraće crno smeđe kose, obučen u majicu sive boje, visok oko 175 cm, izrazito jače građe u predjelu prsiju.
Materijalna šteta iznosi 50 kuna, za nepoznatim počiniteljem se intenzivno traga, te slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica