Zlouporaba opojne droge u Goričanu i Draškovcu

Slika fotografije/opcenite fotografije/droga/marihuana2.jpg

U Radničkoj ulici u Goričanu kod ribičkog doma "ŠRD Smuđ", 4. rujna u 23.50 sati po policijskim službenicima zatečena su dvojica maloljetnika rođ. 1993. godine iz Goričana.

Foto: Ilustracija PU međimurska

U Radničkoj ulici u Goričanu kod ribičkog doma "ŠRD Smuđ", 4. rujna u 23.50 sati po policijskim službenicima zatečena su dvojica maloljetnika rođ. 1993. godine iz Goričana. Prilikom provjere identiteta jedan od maloljetnika od sebe je odbacio jedan PVC smotuljak ispunjen sa opojnom drogom marihuanom neto težine 1,2 grama. Preliminarnim testiranjem dobivena je pozitivna reakcija na prisustvo THC-a. 
Protiv spomenutog maloljetnika slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u za mladež u Čakovcu, kao i podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom sudu u Prelogu.

U Ulici Kralja Zvonimira u Draškovcu, na nogometnom igralištu NK Draškovec, 5. rujna u 3.10 sati, po policijskim službenicima zatečena je muška osoba rođ. 1986. godine iz Hemuševca. Tom prilikom policijski službenici zamijetili su kako muška osoba izrađuje cigaretu tzv "joint". Dolaskom do istoga, prilikom provjere identiteta na prozoru klupskih prostorija zamijećen je sporni papirnati smotuljak ispunjen sa mješavinom duhana i zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu težine od 0,2 grama. Preliminarnim testiranjem sporne materije dobivena je pozitivna reakcija na prisustvo THC-a.
Protiv muške osobe slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u u Čakovcu.


Stranica