Provaljeno u kuće u Savskoj Vesi i Turčišću

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/Provaljena_vrata2.jpg

U Savskoj Vesi, u Ulici bratstva i jedinstva, u vremenu od 31. svibnja do 2. lipnja, nepoznati počinitelj podesnim alatom nasilno je otvorio vrata kuće muškarca rođenog 1938. godine iz Savske Vesi, u kojoj je ispreturao stvari i otuđio šivaću mašinu, razno posuđe, više komada posteljine te je sa zida demontirao i otuđio protočni plinski bojler.

Foto: Ilustracija
U Savskoj Vesi, u Ulici bratstva i jedinstva, u vremenu od 31. svibnja do 2. lipnja, nepoznati počinitelj podesnim alatom nasilno je otvorio vrata kuće muškarca rođenog 1938. godine iz Savske Vesi, u kojoj je ispreturao stvari i otuđio šivaću mašinu, razno posuđe, više komada posteljine te je sa zida demontirao i otuđio protočni plinski bojler. Nakon toga počinitelj je nasilno otvorio dvoja vrata na gospodarskoj zgradi gdje je ispreturao stvari i otuđio električni kabel s aparata za zavarivanje.
Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.

U Turčišću, u vremenu od 29. svibnja do 3. lipnja, nepoznati počinitelj ili više njih podesnim predmetom i uporabom tjelesne snage nasilno je otvorio vrata kuće ženske osobe rođene 1962. godine, u kojoj je ispreturao stvari po sobama.
Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.
 


Stranica