Mihovljan-prometna nesreća s povrijeđenom osobom

Slika fotografije/opcenite fotografije/prometne nesrece/Pjesak_11062010.jpg

U Ulici Ivana Gundulića u Mihovljanu 11. lipnja oko 18.55 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila reg. oznake ČK 307-FA rođ. 1969. godine iz Krištanovca upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola od 2,70 g/kg, vozilo u kretanju držao preblizu desnom rubu kolnika zbog čega je djelomično sišao izvan kolnika udesno, gdje je prednjim desnim bočnim dijelom automobila udario u stražnji lijevi bočni dio...

Foto: PU međimurska 
U Ulici Ivana Gundulića u Mihovljanu 11. lipnja oko 18.55 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila reg. oznake ČK 307-FA rođ. 1969. godine iz Krištanovca upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola od 2,70 g/kg, vozilo u kretanju držao preblizu desnom rubu kolnika zbog čega je djelomično sišao izvan kolnika udesno, gdje je prednjim desnim bočnim dijelom automobila udario u stražnji lijevi bočni dio izvan kolnika parkiranog automobila reg. oznake ČK 1102-DR vlasništvo muške osobe rođ. 1982. godine iz Gornjeg Mihaljevca, prednjim desnim dijelom vozila i u pješaka rođ. 1972. godine iz Mihovljana koji je stajao na desnom rubu kolnika. U nastavku kretanja prednjim dijelom vozila udario je u parkirani osobni automobil reg. ČK 805-DD vlasništvo muške osobe rođ. 1947. godine iz Mihovljana. Uslijed udara došlo je do odbacivanja osobnog automobila reg. oznake ČK 805-DD prema naprijed i udara stražnjim desnim bočnim dijelom u metalni stupić hidranta, vlasništvo "Međimurskih voda" d.o.o..

Pješak rođ. 1972. godine iz Mihovljana vozilom HMP prevezen je u ŽB Čakovec gdje je utvrđeno da je u prometnoj nesreći zadobio teške tjelesne ozljede u vidu potresa mozga, zbog čega je zadržan na liječenju.

Protiv vozača rođ. 1969. godine iz Krištanovca podnosi se kaznena prijava nadležnom ODO-u u Čakovcu.


Stranica