Šest teških krađa

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/brava.jpg

U Pribislavcu, u ulici V. Nazora, tijekom noći 17./18. lipnja, nepoznati počinitelj uporabom tjelesne snage savinuo je zaključana metalna vrata kokošinjca, vlasništvo ženske osobe rođene 1940. godine, odakle je otuđio 14 kokoši.

U Pribislavcu, u ulici V. Nazora, tijekom noći 17./18. lipnja, nepoznati počinitelj uporabom tjelesne snage savinuo je zaključana metalna vrata kokošinjca, vlasništvo ženske osobe rođene 1940. godine, odakle je otuđio 14 kokoši.
Materijalna šteta procjenjuje se na 700 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.
 
U Čakovcu, u ulici Marije Zidarić, tijekom noći 17./18. lipnja, nepoznati počinitelj provalio je u kuću u izgradnji muškarca rođenog 1969. godine, tako da je podesnim alatom nasilno demontirao nosače na prozoru koji je bio otvoren na kip, odakle je otuđio šest kvaka za vrata od inoxa.
Materijalna šteta procjenjuje se na 1 500 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.
 
U Strelcu, u vremenu od 29. svibnja do 18. lipnja, nepoznati počinitelj podesnim predmetom je razbio staklo na kući ženske osobe rođene 1945. godine, te ušavši u unutrašnjost ispreturao stvari i otuđio dokumentaciju sa raznim računima.
Materijalna šteta utvrditi će se naknadno, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.
 
U Kotoribi, u ulici Ignaca Svetomartinskog, na parkiralištu kod crkve, 18. lipnja u vremenu od 17.30 do 20.00, nepoznati počinitelj podesnim predmetom razbio je staklo na suvozačevim vratima osobnog automobila ženske osobe rođene 1959. godine iz Kotoribe, te je kroz nastali otvor iz automobila sa poda otuđio žensku torbicu u kojoj se nalazio novčanik sa osobnim dokumentima, karticama raznih banaka i domaćim novcem.
Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od dvije tisuće kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.
 
U Čehovcu, 20. lipnja u vremenu od 1.30 do 8.30, nepoznati počinitelj provalio je u cafe bar "Gradska", vlasništvo muškarca rođenog 1964. godine iz Draškovca, tako da je skinuo prozor WC-a koji je bio otvoren na "kip", gdje je iz otključane registar kase otuđio domaći novac a sa police 16 vrećica instant kapučina.
Materijalna šteta procjenjuje se na 110 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.
 
U Kotoribi, u ulici Pavleka Miškine, u vremenu od 18. do 20. lipnja, nepoznati počinitelj provalio je u skladište, vlasništvo Općine Kotoriba, tako da je uporabom tjelesne snage nasilno otvorio drvena ulazna vrata odakle je otuđio pet PVC kanistara sa 40 litara benzina i 20 litara dizel goriva, te razni alat.
Materijalna šteta procjenjuje se na 3 500 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.


Stranica