Teške krađe u Vratišincu i Savskoj Vesi

Slika fotografije/opcenite fotografije/kradja/provala_lokot.jpg

U Vratišincu, Brodec, na području zvanom "Projnice", u vremenu od 19. do 22. lipnja, nepoznati počinitelj je na radnom stroju-bageru poduzeća "Velkom" sa sjedištem u Kalniku, podesnim ...

Foto: Ilustracija
U Vratišincu, Brodec, na području zvanom "Projnice", u vremenu od 19. do 22. lipnja, nepoznati počinitelj je na radnom stroju-bageru poduzeća "Velkom" sa sjedištem u Kalniku, podesnim alatom izbušio rupu na rezervoaru iz kojeg je istočio neutvrđenu količinu dizel goriva.
Materijalna šteta utvrditi će se po zaprimanju odštetnog zahtjeva, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.
 
U Savskoj Vesi, u ulici Josipa Bajkovca, 21. lipnja oko 1.35, nepoznati počinitelj je uporabom tjelesne snage skinuo jedno polje žičane ograde dvorišta trgovine "Metss", vlasništvo istoimenog poduzeća iz Čakovca, nakon čega je na stražnjim vratima skladišta slomio bravu i ušao u prostor trgovine, nakon čega je došlo do uključenja alarma pa se počinitelj udaljio, a da nije ništa otuđio.
Materijalna šteta nastala provaljivanjem procjenjuje se na 150 kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave ODO-u Čakovec.


Stranica