Čakovec - dvije krađe iz kuća

U petak, 17. studenog, Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest ženske osobe iz mjesta Vrvari, da je iz njene kuće u Čakovcu ukraden nakit. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u četvrtak, 15. studenog u vremenu od 10 do 10.30 sati, u Čakovcu u Ulici Petra Preradovića, nepoznati počinitelj iskoristio nepažnju ukućana i iz nezaključane obiteljske kuće ukrao razni nakit, satove i novčanik.  

U petak, 17. studenog, Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest ženske osobe iz mjesta Vrvari, da je iz njene kuće u Čakovcu ukraden nakit. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u četvrtak, 15. studenog u vremenu od 10 do 10.30 sati, u Čakovcu u Ulici Petra Preradovića, nepoznati počinitelj iskoristio nepažnju ukućana i iz nezaključane obiteljske kuće ukrao razni nakit, satove i novčanik. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U nedjelju, 18. studenog u vremenu od 03.15 do 03.30 sati, u Čakovcu u Ulici braće Vajs, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju vlasnika, te je iz otključane obiteljske kuće ukrao domaći novac.

Počinitelj bi po opisu bio: muška osoba, visine oko 175 cm, vitak, obučen u plave traperice i zeleni šuškavac sa kapuljačom preko glave i maramom preko lica.Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica