Čakovec - prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

U subotu, 1. prosinca oko 10 sati, u Čakovcu na raskrižju ulica Josipa Bedekovića - Kalničke - Zvonka Milkovića, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 39-godišnjakinja iz Čakovca, dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustila sva vozila koja se kreču tom cestom. 

U subotu, 1. prosinca oko 10 sati, u Čakovcu na raskrižju ulica Josipa Bedekovića - Kalničke - Zvonka Milkovića, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozačica osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 39-godišnjakinja iz Čakovca, dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustila sva vozila koja se kreču tom cestom. Zbog toga je u njezino vozilo udario osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, s kojim je upravljala 45-godišnjakinja iz Male Subotice. Nakon udara oba vozila sišla su izvan kolnika.

Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 39-godišnja vozačica i putnik-dijete iz njezinog vozila, gdje je utvrđeno da je vozačica teško ozlijeđena, a dok putnik nije zadobio tjelesne ozlijede.

Naknadnu liječničku pomoć zatražio je putnik iz osobnog automobila kojim je upravljala 45-godišnjakinja, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica