Čakovec - u prometnoj nesreći lakše ozlijeđeno dvoje vozača

Slika FOTOGRAFIJE_shk/AA%20Nove/Ilustracije/PN%20Cirkovljan%20240322019.JPG

Ozlijeđeni vozači vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da su u nesreći lakše ozlijeđeni

Foto: Ilustracija

Jučer, 23, lipnja 2019. godine oko 18:20 sati u Čakovcu na raskrižju Zagrebačke ulice i ulica Elizabete i Geze Legenstein te Elemera Vajde dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Trideset i dvogodišnja vozačica Peugeot 307, čakovečkih registarskih oznaka, krećući se kolnikom Ulicom Elizabete i Geze Legenstein, dolaskom do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom, koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom je ušla u raskrižje zadržavajući smjer kretanja prema Ulici Elemera Vajde. Pritom je oduzela prednost prolaska Škodi Octaviji, čakovečkih registarskih oznaka, kojom je Zagrebačkom ulicom upravljao 53-godišnji vozač. Uslijed siline udara Škoda je odbačena izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom udarila u prometni znak ("obilježeni  pješački prijelaz").

Ozlijeđeni vozači vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da su u nesreći lakše ozlijeđeni. Zbog obavljanja očevida promet spomenutim raskrižjem od 18:38 do 19:23 sati bio je zatvoren za sav promet te se odvijao okolnim ulicama.

Vozačica Peugoeta prekršajno će se sankcionirati sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila