Čakovečki policajci otkrili počinitelje provala u Čakovcu i Nedelišću

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/policija natpis.JPG

Protiv osumnjičenih podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenim kaznenim prijavama protiv nepoznatih počinitelja

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je kako su 25-godišnjak i 28-godišnjak, obojica s područja općine Mala Subotica, počinili dva kaznena djela teških krađa.
           
Naime, sumnja se da su u ponedjeljak, 31. listopada ove godine oko podneva u Čakovcu, provalili u obiteljsku kuću u Ulici kralja Zvonimira te ukrali razni nakit. Materijalnu štetu 69-godišnji vlasnik procijenio je na oko 5.000 kuna.
           
Ujedno, istraživanjem je utvrđeno kako su u četvrtak, 3. studenoga ove godine u prijepodnevnim satima u Nedelišću, Ulici Josipa Štolcera Slavenskog, provalili u obiteljsku kuću iz koje su potom ukrali novac. Materijalnu štetu 54-godišnja vlasnica procijenila je na 1.250 kuna.

Protiv osumnjičenih podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljenim kaznenim prijavama protiv nepoznatih počinitelja.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon