Čakovečki policajci uspješno razriješili dvije krađe

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/policija natpis.JPG

Otkriveni počinitelji krađe zlatnog nakita iz zlatarnice te krađe novčanika ostavljenog na kiosku

Foto: Ilustracija


Osumnjičeni 60-godišnjak ukrao novčanik ostavljen na kiosku

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 60-godišnjak sa šireg područja općine Podturen, počinio kazneno djelo krađe.

Sumnja se da je početkom rujna ove godine u Čakovcu, Trgu Eugena Kvaternika, na kiosku za prodaju tiskovina i ostalih proizvoda, ukrao novčanik u kojem se nalazilo 400 eura te razni osobni dokumenti i bankovna kartica. Neposredno prije krađe 38-godišnji vlasnik zaboravio je novčanik na kiosku.

Protiv osumnjičenog 60-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Državljanin BiH osumnjičen za krađu zlatnih lančića

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 66-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se kako je u krajem kolovoza ove godine u Čakovcu iz zlatarnice u Strossmayerovoj ulici, ukrao nekoliko zlatnih lančića ukupne vrijednosti 1.300 eura.

Protiv osumnjičenog 66-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje kaznenog krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon