Četiri teške krađe

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/Provaljena_vrata3.jpg

U razdoblju od 1. do 31. kolovoza, u poljskom predjelu zvanom "Sratka" nedaleko mjesta Strahoninec, nepoznati počinitelj provalio je u skladište vlasništvo muškarca iz Nedelišća, te je otuđio dvije motorne kosilice, ručnu pumpu za vodi i tanjur za kotlovinu.  

Foto: Ilustracija

U razdoblju od 1. do 31. kolovoza, u poljskom predjelu zvanom "Sratka" nedaleko mjesta Strahoninec, nepoznati počinitelj provalio je u skladište vlasništvo muškarca iz Nedelišća, te je otuđio dvije motorne kosilice, ručnu pumpu za vodi i tanjur za kotlovinu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

S 31. kolovoza na 1.rujna od 14 do 7 sati, u Čakovcu u Športskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u kancelariju u učeničkom domu, te je ukrao novac i razne grickalice. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U petak, 31. kolovoza od 22.30 do 23.50 sati, u Čakovcu u Ulici Matice Hrvatske, nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil vlasništvo muškarca iz Belice, te je ukrao novac i pepeljaru. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U razdoblju od 15. svibnja do 1. rujna, u Jurovčaku, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, te je ukrao razni električni alat(električnu polirku, ubodnu pilu i bušilicu, kutnu brusilicu) i digitalni receiver. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica