Četiri teške krađe

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/provala_vrata4.jpg

Tijekom noći s 2. na 3. listopada, u poljskom predjelu zvanom "Jandruga" u blizini Gornjeg Kuršanca, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Varaždina, te je ukrao ručnu pilu za željezo.  

Foto: Ilustracija

Tijekom noći s 2. na 3. listopada, u poljskom predjelu zvanom "Jandruga" u blizini Gornjeg Kuršanca, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Varaždina, te je ukrao ručnu pilu za željezo. Potom je provali u susjednu vikend kuću vlasništvo muškarca također iz Varaždina gdje je ukrao akumulatore i auto radio. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Tijekom noći s 2. na 3. listopada, u Strahonincu u Ulici Matije Gupca, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt vlasništvo privatnog poduzeća iz Čakovca, te ukrao novac i šteke cigareta. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U razdoblju od 1. do 3. listopada, u poljskom predjelu zvanom "Šalavari" u blizini Domašinca, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću vlasništvo muškarca iz Domašinca, te je ukrao peć na kruta goriva i vrcaljku za med sa elektromotorom. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Tijekom noći s 2. na 3. listopada, u Selnici u Sportskoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije nogometnog kluba, te je ukrao razna alkoholna i bezalkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća  kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

 



Stranica