Četiri teške krađe

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/porvaljena_vrata_10mj.jpg

Tijekom noći s 8. na 9. studenog od 23 do 7 sati, u Goričanu u Ulici Stjepana Kiša, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt vlasništvo privatnog poduzeća iz Goričana, te je ukrao dnevni utržak. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, 

Foto: Ilustracija

Tijekom noći s 8. na 9. studenog od 23 do 7 sati, u Goričanu u Ulici Stjepana Kiša, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt vlasništvo privatnog poduzeća iz Goričana, te je ukrao dnevni utržak. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Tijekom noći s 8. na 9. studenog od 17.30 do 9 sati, u Domašincu u Ulici Katarine Zrinski, nepoznati počinitelj je iz parkiranog kombajna i traktora ukrao veću količinu goriva. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Tijekom noći s 9. na 10. studenog od 20 do 5.10 sati, u Prelogu u Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u kiosk  vlasništvo poduzeća iz Zagreba, te je ukrao veću količinu cigareta. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U razdoblju od 9. do 11. studenog, u Gornjem Kuršancu u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću vlasništvo muškaraca iz Kuršanca, te je iščupao i ukrao elektroinstalacije i inventar. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica