Četvorica rođaka osumnjičena za pokušaje teških ubojstava i nanošenje teških tjelesnih ozljeda

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/lisice.jpg

Osumnjičena četvorka uz podnijetu kaznenu nadležnom državnom odvjetništvu, predana su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 24-godišnjakom utvrđeno je kako je počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju na štetu 38-godišnjaka, dok je dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad spomenutim 38-godišnjakom utvrđeno kako je počinio kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju na štetu starijeg maloljetnika. Ujedno, dovršenim kriminalističkim istraživanjem spomenutim starijim maloljetnikom i 42-godišnjakom utvrđeno je da su počinili kazneno djelo teške tjelesne ozljede u pokušaju na štetu prethodno spomenutog 38-godišnjaka.
 
U subotu, 19. listopada nešto poslije 23 sata u Kuršancu, Cvjetnoj ulici, najprije je osumnjičeni 38-godišnjak, fizički nasrnuo na rođaka, osumnjičenog starijeg maloljetnika. Sukob se potom nastavio oko 23:30 sati u Ulici Matije Gupca, kada je su osumnjičeni rođaci tijekom fizičkog sukoba koristili drvenu palicu i mačetu. Nakon toga u sukob su se uključili drugi bliži rođaci, osumnjičeni 42-godišnjak i 24-godišnjak kojom prilikom su fizički nasrnuli na osumnjičenog 38-godišnjaka, koristeći pritom drvenu palicu i nož.
 
U događaju 38-godišnjak i stariji maloljetnik zadobili su više tjelesnih ozljeda u vidu reznih i ubodnih rana te hematoma po tijelu koje su u Županijskoj bolnici Čakovec okvalificirane kao lake tjelesne ozljeda.  
 
Osumnjičena četvorka uz podnijetu kaznenu nadležnom državnom odvjetništvu, predana su pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon