Dvadesetogodišnjaka zbog prouzrokovane prometne nesreće napala trojica mladića

Slika FOTOGRAFIJE_shk/AA%20Nove/Ilustracije/Oznaka%20MUP%20nova.jpg

Tijekom fizičkog obračuna napadači su oštetili i automobil kojim je prouzrokovana prometna nesreća

Foto: Ilustracija

Jučer, 22. travnja 2020. godine nešto poslije 15 sati u Piškorovcu dogodila se prometa nesreća u kojoj je ozlijeđeno dijete.

Upravljajući Fiat Bravom, čakovečkih registarskih oznaka, bez položenog vozačkog ispita, 20-godišnji vozač izlaskom iz zavoja prešao je automobilom na suprotnu stranu kolnika, gdje je prednjim dijelom udario u dijete koje je stajalo uz rub kolnika.

Privatnim vozilom ozlijeđeno dijete prevezeno je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je zadržano na liječenju, dok će se ozljede okvalificirati naknadno.

Neposredno nakon opisane prometne nesreće dvojica maloljetnika i 22-godišnjak na dvorištu kuće u Piškorovcu fizički su napali 20-godišnjeg vozača Fiata zbog prouzrokovane prometne nesreće, te ga pritom lakše ozlijedili. Ujedno, trojica napadača tom su prilikom oštetili stakla na Fiatu. Prema izjavi 21-godišnje vlasnice materijalna šteta se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna, dok prijedlog za kaznenim progonom nije željela podnijeti (kazneno djelo .

Prema dvojici maloljetnika s područja Međimurske županije i protiv 22-godišnjaka s područja općine Mala Subotica, zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv  javnog reda i mira, podnijet će se optužni prijedlog prekršajnom odjelu Općinskog suda u Čakovcu.

Pisane vijesti | Promet i vozila