Dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/mopedSv.Kriz.jpg

U utorak 25. prosinca u Svetoj Mariji u ulici Vladimira Nazora dogodila se prometna nesreća u kojoj je 40-godišnja vozačica mopeda na električni pogon iz Svete Marije zbog neadekvatno smještenog tereta na vozilu u zavoju izgubila nadzor nad vozilom i prevrnula se pri čemu su vozačica i putnik na vozilu (dijete) pali na kolnik. U županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je vozačica zadobila tešku tjelesnu ozljedu.   

U utorak 25. prosinca u Svetoj Mariji u ulici Vladimira Nazora dogodila se prometna nesreća u kojoj je 40-godišnja vozačica mopeda na električni pogon iz Svete Marije zbog neadekvatno smještenog tereta na vozilu u zavoju izgubila nadzor nad vozilom i prevrnula se pri čemu su vozačica i putnik na vozilu (dijete) pali na kolnik.

U županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je vozačica zadobila tešku tjelesnu ozljedu.

U svezi prometne nesreće slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 

U srijedu 26. prosinca oko 16,40 sati u Donjoj Dubravi, na raskrižju Podravske i ulice Braće Rradića dogodila se prometna nesreća u kojoj je 40-godišnja vozačica osobnog automobila, krećući se kolnikom ulice Braće Radića i dolaskom do raskrižja sa Podravskom ulicom koja je prometnim znakom označena kao cesta s prednošću prolaska, ušla u raskrižje pri čemu nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom. Zbog toga je svojim vozilom udarila u bicikl kojim je kolnikom Podravske ulice upravljao 77 godišnjak iz Otoka.i oborila ga na kolnik.

U županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je 77 godišnji vozač bicikla zadobio tešku tjelesnu ozljedu.

Protiv 40-godišnje vozačice slijedi kaznena prijava Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

 



Stranica