Dvije teške krađe

Tijekom noći s 12. na 13. kolovoza od 23 do 7 sati u Palovcu u Glavnoj ulici nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo muškarca iz Palovca i ukrao domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja   

Tijekom noći s 12. na 13. kolovoza od 23 do 7 sati u Palovcu u Glavnoj ulici nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću vlasništvo muškarca iz Palovca i ukrao domaći novac.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U razdoblju od 10. do 13. kolovoza u Murskom Središću na Trgu braće Radića nepoznati počinitelj provalio je u dječji vrtić i iz kuhinje ukrao neutvrđenu količinu mesnih proizvoda i ostalih namirnica, a iz ureda PC računalo sa pratećim komponentama i foto-aparat. 

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica