Dvije teške krađe

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/novcanik.jpg

 U subotu, 25. kolovoza od 3.45 do 22.15 sati, u Štefancu u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću te je ukrao zlatni nakit, mobitel i novčanik sa osobnim dokumentima i kreditnim karticama. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će

U subotu, 25. kolovoza od 3.45 do 22.15 sati, u Štefancu u Ulici Zrinskih, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću te je ukrao zlatni nakit, mobitel i novčanik sa osobnim dokumentima i kreditnim karticama.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U razdoblju od 21. do 26. kolovoza, u Vratišincu u Ulici dr. Franje Debana, nepoznati počinitelj provalio je u prostorije privatnog poduzeća iz Vratišinca i ukrao telefon. Potom je na parkiralištu ispred poduzeća istočio gorivo iz teretnog automobila.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 



Stranica