Dvije teške krađe u Čakovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/staklena_vrata.jpg

U Čakovcu, u Ulici kralja Tomislava, s 17. na 18. ožujka od 13 do 17.30 sati, nepoznati počinitelj razbio je staklo na vratima trgovine poduzeća iz Čakovca, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio raznu bižuteriju, nekoliko ručnih satova, a iz registar kase i domaći novac. 

Foto: Ilustracija 

U Čakovcu, u Ulici kralja Tomislava, s 17. na 18. ožujka od 13 do 17.30 sati,  nepoznati počinitelj razbio je staklo na vratima trgovine poduzeća iz Čakovca, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio raznu bižuteriju, nekoliko ručnih satova, a iz registar kase i domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

Na Trgu Eugena Kvaternika, 16. ožujka od ponoći do 7.10 sati, nepoznati počinitelj podesnim predmetom pokušao je provaliti u skladište ugostiteljskog objekta privatnog poduzeća iz Čakovca, u čemu nije uspio. Potom je nasilno otvorio prozor objekta otkupne stanice zlata privatnog poduzeća iz Zagreba odakle je iz unutrašnjosti otuđio mobilni telefon i prijenosnu metalnu kasu s domaćim kovanim novcem. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica