Dvije teške krađe u Čakovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/auto_policija04.jpg

U Čakovcu, u Ulici Aleksandra Schulteissa, s 5. na 6. kolovoz, u vremenu od 11 do 6 sati, nepoznati počinitelj načinio je otvor na žičanoj ogradi dvorišta, te je došao do poslovnih prostorija privatnog poduzeća iz Čakovca.  

Foto: Ilustracija 

U Čakovcu, u Ulici Aleksandra Schulteissa, s 5. na 6. kolovoz, u vremenu od 11 do 6 sati, nepoznati počinitelj načinio je otvor na žičanoj ogradi dvorišta, te je došao do poslovnih prostorija privatnog poduzeća iz Čakovca. Podesnim alatom nasilno je otvorio vrata skladišta iz kojeg je otuđio više stotina komada mesinganih ventila za vodovod, više desetaka komada slavina i nekoliko stotina komada mesinganih plinskih filtera. Iz kancelarije poduzeća otuđio je 2 mobitela, nekoliko butelji vina i manju količinu kovanica. Materijalna šteta cijeni se na više desetaka tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Čakovcu, u Ulici bana Josipa Jelačića, u vremenu od 3. do 6. kolovoza, nepoznati počinitelj nasilno je otvorio vrata WC-a privatnog poduzeća iz Čakovca, u kojem je potrgao slavine za vodu, sifone na umivaoniku i električni bojler. Nakon toga nasilno je otvorio vrata kancelarije, te je iz nje otuđio jednu slavinu za vodu, sifon iz umivaonika i jedno stolno računalo sa kablovima. Dio predmeta koji je pripremio za odnošenje počinitelj nije uspio otuđiti. Materijalna šteta cijeni se na nekoliko stotina kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica