Dvojac osumnjičen za neovlaštenu uporabu i oštećenje Golfa "trojke“

Slika FOTOGRAFIJE_shk/AA%20Nove/Ilustracije/Zapaljeni%20Golf%20III.JPG

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 20-godišnjak s područja općine Pribislavec i 31-godišnjak  s područja grada Murskog Središća, počinili kaznena djela neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari i oštećenja tuđe stvari.

Naime, sumnja se da su u srijedu, 4. rujna prošle godine u ranim jutarnjih satima u Pribislavcu, Ulici Miroslava Krleže, pomoću ključeva koji su bili ostavljeni u kontakt bravi, pokrenuli VW Golf (tzv. „trojku“), čakovečkih registarskih oznaka te se njime odvezli državnom cestom u smjeru Svetog Križa. U poljskom predjelu zvanom „Štefančica“ uz spomenutu prometnicu, nedaleko skretanja za Malu Suboticu i Orehovicu, zapalili su automobil.

Požar su ugasili pripadnici JVP-a Čakovec, dok se nastala materijalna šteta prema izjavi 27-godišnje vlasnice procjenjuje na oko 7 tisuća kuna.

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja. 
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon