Dvojica mladića osumnjičena za krađu električnog alata iz obiteljske kuće

Slika DANIJELA%20TURK%202019/IMG_5548.JPG

Temeljem prijedloga nadležnog državnog odvjetnika sudac istrage Županijskog suda u Varaždinu, odredio je osumnjičenicima istražni zatvor te su sprovedeni u Zatvor u Varaždinu

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem osnovano se sumnja kako su 19-godišnjak i 28-godišnjak, obojica s područja općine Pribislavec, počinili kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se kako su u četvrtak 17. prosinca 2020. godine oko 18 sati u Ivanovcu, Zagrebačkoj ulici, kroz otvoreni prozor ušli u obiteljsku kuću, odakle su potom ukrali razni električni alat te pripadajući pribor, vlasništvo 36-godišnjaka. Materijalna šteta procijenjena je na oko pet tisuća kuna. Nakon krađe osumnjičeni su ukradene predmete iznijeli iz kuće, ali je u tom trenutku naišao susjed te su pobjegli, ostavivši ukradene stvari.

Uz kaznenu prijavu osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Temeljem prijedloga nadležnog državnog odvjetnika sudac istrage Županijskog suda u Varaždinu, odredio je osumnjičenicima istražni zatvor te su sprovedeni u Zatvor u Varaždinu.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon