Gornji Hrašćan - smrtno stradao vozač

Slika /Fotografije/Opcenite fotografije/Prometne nesrece/prometna_16042011.jpg

U Gornjem Hrašćanu, Čakovečkoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je 46-godišnji vozač teretnog automobila smrtno stradao

Foto: Ilustracija

U nedjelju, 2. lipnja oko 17,35 sati u Gornjem Hrašćanu, Čakovečkoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je 46-godišnji vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka započeo pretjecanje osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka, s kojim je ispred u istom smjeru upravljao 31-godišnji vozač, a koji je počeo pretjecanje osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s kojim je također u istom smjeru upravljao 67-godišnji vozač. Zbog toga došlo je do udara teretnog automobila u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka. Uslijed udara teretni automobil sišao je izvan kolnika i udario u parkirani osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, betonski stup električne mreže te u betonsko-metalnu ogradu dvorišta kuće. Nadalje, u kočenju osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka došlo je do udara u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka.

Na mjesto događaja izašla je ekipa hitne pomoći te utvrdila da je 46-godišnji vozač teretnog automobila, nažalost, od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, dok ostali sudionici prometne nesreće nisu ozlijeđeni.

Zbog obavljanja očevida prometne nesreće promet kolnikom Čakovečke ulice  od 17,57 do 21,10 sati bio je zatvoren te se odvijao obilaznim prometnim pravcima.

O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku.

Preminuli vozač teretnog automobila šesta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini.


 

Pisane vijesti | Promet i vozila