Hvatanje počinitelja na izvršenju kaznenog djela

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Razno/oznaka-MUP.jpg

U Čakovcu, na parkiralištu u Ulici Valenta Morandinija, 28. veljače oko 21.30 sati, 20-godišnjak iz Piškorovca nasilno je otvorio staklo na vratima osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka. U njegovoj nakani spriječio ga je vlasnik vozila koji ga je zadržao do dolaska policijskih službenika.  

Foto: Ilustracija

U Čakovcu, na parkiralištu u Ulici Valenta Morandinija, 28. veljače oko 21.30 sati, 20-godišnjak iz Piškorovca nasilno je otvorio staklo na vratima osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka. U njegovoj nakani spriječio ga je vlasnik vozila koji ga je zadržao do dolaska policijskih službenika. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. 

Također u Čakovcu, u Obrtničkoj ulici, 29. veljače oko 11.30 sati, 28-godišnjakinja iz Preloga, u trgovačkom centru sa prodajnih polica u svoju priručnu torbu stavila je raznu potrošnu robu i s njom prešla kraj registar kase. U dovršenju kaznenog djela žensku osobu spriječio je zaštitar koji ju je zadržao do dolaska policijskih službenika. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 



Stranica