Izazvao direktan sudar

  • Slika /2018/PN 28112018/PN Belica 28112018.JPG
  • Slika
Foto: PU međimurska

U srijedu, 28. studenoga u 21,50 sati u Belici, Ulici braće Radić vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 20-godišnjak sa šireg područja općine Donji Kraljevec, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i vidljivosti ceste. Zbog toga je u zavoju vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u osobni automobil švicarskih nacionalnih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 26-godišnjakinja s područja općine Pribislavec.

Nakon udara osobni automobil švicarskih nacionalnih oznaka odbačen je izvan kolnika, gdje je udario u prometnu opremu ceste a potom u ukrasno drveće.

Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 20-godišnji vozač i putnici iz vozila švicarskih nacionalnih oznaka, 24-godišnjakinja i 40-godišnjak s područja općine Šenkovec, gdje su zadržani na liječenju, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

Zbog obavljanja očevida u vremenu od 22,20 sati do 24 sati dio kolnika Ulici braće Radić bio je zatvoren za sav promet te se odvijao obilaznim pravcima.


Stranica