Kotoriba - remetili javni red i mir reproduciranjem glasne glazbe

Slika DANIJELA%20TURK%202019/JRM%20Pribislavec%2007072020.jpg

Protiv okrivljenika zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, podnijet će se optužni prijedlozi Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel)

Foto: Ilustracija

U noći sa subote na nedjelju (15./16. kolovoza 2020.) u Kotoribi evidentirana su dva događaja narušavanja javnog reda i mira reproduciranjem glasne glazba.

Prvi događaj zbio se nešto poslije 23 sata u Ulici 3. travnja, kada je 23-godišnjakinja  reproducirala glasnu glazbu putem glazbene linije te time remetila mir i spokoj ostalih mještana.

Drugi događaj narušavanja javnog reda i mira evidentiran je oko 2 sat poslije ponoći, kada je 30-godišnjak u istoj ulici, reproduciranjem glasne glazbu putem prijenosnog zvučnika remetio mir i spokoj ostalih mještana.

Policijski službenici Policijske postaje Prelog od počinitelja prekršaja oduzeli su glazbenu liniju i prijenosni zvučnik.

Protiv okrivljenika zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, podnijet će se optužni prijedlozi Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel).
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon