Krađa u Štrukovcu i Hlapičini

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/kradja_dokumenata.jpg

U Hlapičini, na ulici, 8. kolovoza oko 16.30 sati, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog osobnog vozila 53-godišnjakinje iz Marofa, iz torbice koja se nalazila na stražnjem sjedištu, otuđio manju količinu eura i kuna, dva mobilna uređaja marke "Samsung" i jedne ženske naočale. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu   

Foto: Ilustracija

U Hlapičini, na ulici, 8. kolovoza oko 16.30 sati, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog osobnog vozila 53-godišnjakinje iz Marofa, iz torbice koja se nalazila na stražnjem sjedištu, otuđio manju količinu eura i kuna, dva mobilna uređaja marke "Samsung" i jedne ženske naočale.

Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijeti će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U Štrukovcu, 9. kolovoza tijekom prijepodneva, policijski službenici zatekli su 17-godišnjaka i 15-godišnjaka iz Štrukovca koji su istovarivali svježe rezana drva s traktorske prikolice. Kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su njih dvojica 9. kolovoza u prijepodnevnim satima porušili jedno stablo bagrema i graba u šumi zvanoj "Grabanice".

Materijalna šteta utvrditi će se nakon podnošenja odštetnog zahtjeva, a protiv obojice počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijava.



Stranica