Krađe u Šenkovcu i Čakovcu

Slika Fotografije/Opcenite fotografije/Kradja/razb.prozor2.jpg

U petak, 10. kolovoza Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest o krađi nakita iz obiteljske kuće. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u razdoblju od 22. srpnja do 9. kolovoza u Šenkovcu, u Ulici Josipa Horvata Zdelara, nepoznati počinitelj iskoristio odsustvo i nepažnju ukućana te je na neutvrđen način ušao u obiteljsku kuću i ukrao zlatni i srebrni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom   

Foto: Ilustracija

U petak, 10. kolovoza Policijska uprava međimurska zaprimila je obavijest o krađi nakita iz obiteljske kuće.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u razdoblju od 22. srpnja do 9. kolovoza u Šenkovcu, u Ulici Josipa Horvata Zdelara, nepoznati počinitelj iskoristio odsustvo i nepažnju ukućana te je na neutvrđen način ušao u obiteljsku kuću i ukrao zlatni i srebrni nakit.

 Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

 

U subotu, 11. kolovoza od 21.30 do 22.30 sati u Čakovcu, u Ulici bana Josipa Jelačića, nepoznati počinitelj je sa parkiranog motocikla vlasništvo muškarca iz Banfija ukrao torbu u kojoj su se nalazili dokumenti vozila i sunčane naočale.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.



Stranica