Mala Subotica - lakše stradao u sudaru s vlakom

Danas, 1. listopada oko 10,40 sati, u Maloj Subotici u Ulici braće Radića, dogodila se prometne nesreća u kojoj se vozač osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka, 28-godišnjak iz Zagreba, dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge na kojoj nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje  

Danas, 1. listopada oko 10,40 sati, u Maloj Subotici u Ulici braće Radića, dogodila se prometne nesreća u kojoj se vozač osobnog automobila zagrebačkih registracijskih oznaka, 28-godišnjak iz Zagreba, dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge na kojoj nema uređaja za zatvaranje prometa ni uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, nije vozilom zaustavio već je bez da se uvjerio da prugom ne nailazi vlak započeo prelaziti željezničku prugu. Zbog toga je u njegovo vozilo udario putnički vlak koji prometuje na relaciji Čakovec – Kotoriba, sa kojim je upravljao 52-godišnjak iz Novakovca. Uslijed siline udara osobni automobil odbačen je u metalnu zaštitnu ogradu za prijelaz pješaka preko pruge.

Vozilom Hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač osobnog automobila prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Zbog prometne nesreće na relaciji Čakovec - Kotoriba promet vlakova bio je obustavljen u vremenu od 10.40 do 11.44 sati.

Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu o prometnoj nesreći podnijeti će se posebno izvješće.



Stranica