Međimurski policajci za Božić nagrađuju najsavjesnije vozače

Slika /2021/BOŽIĆ 2021/IMG_0492.JPG

Tijekom akcije policijski službenici kontrolirat će vozila i vozače te pritom najsavjesnijim sudionicima u cestovnom prometu uručiti prigodne poklone i promidžbene materijale

Foto: PU međimurska

Tijekom sutrašnjeg dana, 23. prosinca policijski službenici svih policijskih postaja na području Policijske uprave međimurske provest će tradicionalnu preventivnu akciju "Za Božić nagrađujemo najsavjesnije vozače".

Tijekom akcije policijski službenici na više lokacija diljem Međimurske županije kontrolirat će vozila i vozače te pritom najsavjesnijim sudionicima u cestovnom prometu uručiti prigodne poklone i promidžbene materijale Nacionalnog plana sigurnosti cestovnog prometa Republike Hrvatske, Savjeta za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije i  Grada Čakovca, kao partnera u projektu "Ne želim biti žrtva u prometu".

Ujedno, tijekom akcije policijski službenici svim sudionicima u prometu uputit će apel o potrebi poštivanja prometnih propisa, a sve s ciljem njihove zaštite u prometu, poglavito onih najranjivijih skupina (pješaka i biciklista).

Ovakvim, prvenstveno preventivnim akcijama pozivaju se svi sudionici u prometu, poglavito vozači motornih vozila, na odgovorno i savjesno ponašanje te poštivanje svih prometnih propisa kako bi se smanjio broj prometnih nesreća i stradalih osoba.
 

Najave | Promet i vozila