"Mlada vozačica" pod utjecajem alkohola prouzrokovala nesreću u kojoj su oštećena četiri automobila

Slika /2023/Foto prometne nesreće/PN Strahoninec 12072023.JPG

U prometnoj nesreći 23-godišnja vozačica zadobila je ozljede te je vozilom hitne medicinske pomoći prevezena u čakovečku bolnicu

Foto: PU međimurska

Noćas, 12. srpnja oko jedan sat poslije ponoći u Strahonincu, dogodila se prometna nesreća u kojoj su oštećena četiri osobna automobila.

Upravljajući pod utjecajem alkohola (1,93 g/kg) osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom Čakovečke ulice, 23-godišnja "mlada vozačica" u blagom zavoju nije se kretala obilježenom prometnom trakom, a koja se proteže uz desni rub kolnika. Zbog opisane situacije automobilom je sišla izvan kolnika, gdje je prednjim dijelom udarila u dva parkirana osobna automobila, čakovečkih registarskih oznaka. Uslijed siline udara jedan od parkiranih automobila prednjim je dijelom udario u obližnju dvorišnu ogradu, a bočnim dijelom u bočni dio trećeg parkiranog osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka. Naposljetku, taj treći parkirani automobil odbačen je unaprijed u dvorišnu ogradu.

Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđena 23-godišnja vozačica prevezena je u čakovečku bolnicu, gdje joj je pružena medicinska pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.
 

Priopćenja | Promet i vozila