Mladi vozač pod utjecajem alkohola uzrokovao prometnu nesreću

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/IMG_2961.jpg

Vozač osobnog automobila i troje putnika su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, dok će se težina ozljeda okvalificirati naknadno

Foto: Ilustracija

U petak, 17. rujna 2021. godine oko 5 sati u Totovcu, Dravskoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je 19-godišnji mladi vozač s područja grada Čakovca, upravljao osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola u količini od 1,74 g/kg, kojom prilikom se na ravnom dijelu ceste nije kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika.

Zbog toga je vozilom djelomično prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u autobus čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao 46-godišnjak s područja Općine Vratišinec. Potom je u nastavku kretanja vozilom udario u dvorišnu ogradu. 

Vozač osobnog automobila i troje putnika iz njegovog vozila su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, dok će se težina ozljeda okvalificirati naknadno.
 



 

Pisane vijesti | Promet i vozila