Mladić (24) osumnjičen za krađu motocikla

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/policija natpis.JPG

Osumnjičeni je na dvorištu obiteljske kuće ušao u nezaključano spremište iz kojeg je ukrao motocikl marke „Yamaha“, čakovečke registarske oznake

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 24-godišnjak s područja općine Mala Subotica, počinio kazneno djelo krađe.

Sumnja se kako je osumnjičeni u ponedjeljak, 8. kolovoza ove godine nešto prije 20 sati u dvorištu obiteljske kuće u Palovcu, Glavnoj ulici, ušao u nezaključano spremište iz kojeg je ukrao motocikl marke „Yamaha“, čakovečke registarske oznake. Nakon što je izgurao motocikl na dvorište, počinitelj se vratio u spremište kako bi još nešto ukrao. U tom trenutku zatekao ga je 43-godišnji vlasnik te o događaju odmah obavijestio policiju. Nakon dolaska policijskih službenika na mjesto događaja 24-godišnjak je uhićen i priveden u Policijsku postaju Čakovec na kriminalističko istraživanje.

Pošto se radi u višestrukom počinitelju kaznenih djela iz domene imovinskih delikata, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske.

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon