Muškarac (25) osumnjičen za provalu i pokušaj provale u skladišni kontejner na šljunčari u Turčišću

Slika /2023/Ilustracije nove Ford/Vozilo na brijegu iznad grada.jpg

Protiv osumnjičenog 25-godišnjaka zbog počinjenja teške krađe te teške krađe u pokušaju, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Foto: Ilustracija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 25-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica, počinio kaznena djela teške krađe te teške krađe u pokušaju.

Naime, sumnja se kako je krajem travnja ove godine na šljunčari u Turčišću, provalio u skladišni kontejner, vlasništvo trgovačkog društva iz Domašinca, odakle je ukrao novčanik u kojem se nalazio novac, bankovne kartice te osobni dokumenti. Pregledom prostora šljunčare pronađen je ukradeni novčanik s osobnim dokumentima i bankovnim karticama, dok novac nije pronađen. Materijalnu štetu 46-godišnji vlasnik novčanika procijenio je na oko 650 eura.
 
Ujedno, dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je kako je osumnjičeni početkom svibnja ove godine, na šljunčari u Turčišću, pokušao provaliti u prethodno spomenuti skladišni kontejner, ali u tome nije uspio.

Protiv osumnjičenog 25-godišnjaka zbog počinjenja teške krađe te teške krađe u pokušaju, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.
 

Priopćenja | Kaznena djela i zakon