Na Trgu Republike za sve čakovečke prvašiće održat će se preventivna akcija "Sigurno i vješto u prometu"

Slika /2019/POŠTUJTE NAŠE ZNAKOVE 16092019/Image00017.jpg

Povodom nacionalne preventivne akcije "Poštujte naše znakove" Policijska uprava međimurska organizira predavanje i pokaznu vježbu na temu sigurnog kretanja prometnicama u svojstvu pješaka i vozača bicikla

Foto: PU međimurska

U sklopu nacionalne akcije "Poštujte naše znakove“, u ponedjeljak 12. rujna 2022. od 9 do 12 sati na čakovečkom Trgu Republike, provest će se aktivnosti iz preventivne akcije "Sigurno i vješto u prometu".

Tijekom najavljene akcije policijski službenici Policijske uprave međimurske i predstavnici Auto kluba Čakovec svim učenicima prvih razreda čakovečkih osnovnih škola te Centra za odgoj i obrazovanje Čakovec, prezentirat će se sigurno kretanje prometnicama u svojstvu pješaka i vozača bicikla na prigodno postavljenom prometnom poligonu (prometni znakovi, semafori, pješački prijelazi i sl.). Ujedno, u sklopu nacionalne preventivne akcije "Poštujte naše znakove" organizirat će se predavanje na temu sigurnog kretanja prometnicama u svojstvu pješaka i vozača bicikla.

Za sve mališane Auto klub Čakovec i Savjet za sigurnost prometa na cestama Međimurske županije osigurao je reflektirajuće ruksake te razne promidžbene materijale, dok je Grad Čakovec pripremio prigodnu okrjepu.

Najave | Promet i vozila