Najava akcije „Biti vidljiv – biti siguran“

Slika /FOTOGRAFIJE_shk/AA Nove/Ilustracije/biciklist i policajci.JPG

Preventivna akcija provest će u utorak, 10. prosinca 2019. godine na području Policijske postaje Prelog, u srijedu 11. prosinca 2019. godine na području Policijske postaje Čakovec i četvrtak, 12. prosinca 2019. godine na području Policijske postaje Mursko Središće

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave međimurske u vremenu od 6 do 7,30 sati preventivnu akciju "Biti vidljiv - biti siguran“ provest će u utorak, 10. prosinca 2019. godine na području Policijske postaje Prelog, u srijedu 11. prosinca 2019. godine na području Policijske postaje Čakovec i četvrtak, 12. prosinca 2019. godine na području Policijske postaje Mursko Središće.

Akcija će se provoditi u suradnji sa župnicima crkve Sv. Jakoba u Prelogu, Sv. Antuna Padovanskog u Čakovcu te Marije Kraljice i Sv. Ladislava u Murskom Središću, koji će po završetku svete mise zornice vjernicima skrenuti pozornost kako je radi vlastite sigurnosti u prometu  vrlo važno biti vidljiv u prometu, osobito kada se kreću u ranojutarnjim satima u doba smanjene vidljivosti.

Policijski službenici na izlasku iz crkve vjernicima će dijeliti reflektirajuće narukvice.

Na ovaj način želi se doprinijeti većoj sigurnosti građana u cestovnom prometu.


 

Pisane vijesti | Promet i vozila