Najava operativne akcije "Četiri ubojice u prometu"

Slika /ILUSTRACIJE PU MEĐIMURSKA/IMG_2961.JPG

Aktivnosti iz najavljene akcije prvenstveno bit će usmjerene na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i/ili droga, nepropisnom i/ili neprilagođenom brzinom te nadzora korištenja sigurnosnog pojasa i mobilnih uređaja za vrijeme vožnje

Foto: Ilustracija

U noći sa subote na nedjelju (4./5. lipnja 2022.) od 21 do 3 sata policijski službenici svih policijskih postaja Policijske uprave međimurske provest će akciju "Četiri ubojice u prometu".

Aktivnosti iz najavljene akcije prvenstveno će biti usmjerene na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i/ili droga, nepropisnom i/ili neprilagođenom brzinom te nadzora korištenja sigurnosnog pojasa i mobilnih uređaja za vrijeme vožnje. Ujedno, tijekom akcije suzbijat će se svako grubo kršenje prometne discipline te ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama.

Posebna pozornost posvetit će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi, a koji su i najčešći počinitelji navedenih prometnih prekršaja.

Najave | Promet i vozila