Najava preventivne akcije „Nepropisno parkiranje“

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/policija natpis2.jpg

Akcija će se provesti na području Grada Preloga u utorak, 17. kolovoza 2021. godine od 08,00 do 10,00 sati  

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Prelog u suradnji s komunalnim redarom Grada Preloga u utorak, 17. kolovoza 2021. godine od 08,00 do 10,00 sati na području Grada Preloga provesti će aktivnosti preventivne akcije „Nepropisno parkiranje".  
         
Tijekom akcije vršit će nadzor prometnih površina u Gradu Prelogu. Vozačima vozila dijelit će se novoizrađen letak Policijske uprave međimurske „Zaustavljanje i parkiranje, kada i kako?“. Putem letka vozači će se informirati o pravilnom zaustavljanju odnosno parkiranju vozila, a kako ne bi ometali prometne tokove ostalih sudionika u prometu (pješaka, vozača bicikla, osoba sa invaliditetom i dr..).
         
Istog dana policijski službenici obići će parkirališta trgovačkih centara u Gradu Prelogu (KTC, Plodine i Konzum) i vozačima dijeliti letke „Ne ostavljajte djecu same u vozilu“, koji sadrže preporuke stručnjaka kao i kaznenu odgovornost roditelja.
         
U kontaktu s građanima policijski službenici upoznat će s natječajem za upis učenika u III. razred Policijske škole „Josip Jović“, za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje „policajac / policajka“ u školskoj godini 2021. /20211. .
 


 

Pisane vijesti | Promet i vozila