Najava preventivnih aktivnosti povodom Dana policije

Slika /2021/DAN RUŽIČASTIH MAJICA/IMG_0968.JPG

Preventivne aktivnosti provodit će se na području Policijske postaje Čakovec, Prelog i Mursko Središće

Foto: Ilustracija

Obavještavamo građane da će policijski službenici Policijske uprave međimurske povodom obilježavanja Dana policije – 29. rujna, provoditi sljedeće preventivne aktivnosti:
 
  • Policijska postaja Čakovec
 
U utorak, 28. rujna i srijedu 29. rujna 2021. godine u vremenu od 9,00 i 14,00 sati u Čakovcu, na Trg Republike policijski službenici Policijske postaje Čakovec koristeći vozilo Mobilnog preventivnog centra policije uspostavit će informativni punkt i provoditi aktivnosti iz preventivnog projekta „Zajedno do veće sigurnosti“. Aktivnosti će se provoditi u suradnji s predstavnicima lokalne samouprave, a planiran je posjet djece Dječjih vrtića ''Cvrčak'' i ''Cipelica'' iz Čakovca, kojom prilikom će nakon kratkog predavanja o sigurnom kretanju u prometu biti podijeljen promotivni materijal.
                                                 
U ove aktivnosti uključit će se i policijski službenici za prevenciju Ureda načelnika Policijske uprave međimurske, Postaje prometne policije Čakovec s policijskim službenikom za preventivu u cestovnom prometu i motoristom, Interventne jedinice policije koji će izložiti opremu koju koriste u svom radu.
 
  • Policijska postaja Prelog
 
U srijedu, 29. rujna 2021. godine u vremenu od 9,00 do 14,00 sati u Prelogu, na Trgu kralja Tomislava policijski službenici Policijske postaje Prelog uspostavit će informativni punkt i provodit aktivnosti iz preventivnog projekta „Zajedno do veće sigurnosti“ kao i druge aktualne preventivne projekte i akcija.
Aktivnosti će se provoditi u suradnji s predstavnicima lokalne samouprave. Planiran je posjet djece Dječjeg vrtića „Fijolica“ iz Preloga, kojom prilikom će nakon kratkog predavanja o sigurnom kretanju u prometu biti podijeljen promotivni materijal.
 
  • Policijska postaja Mursko Središće

U srijedu, 29. rujna 2021. godine u vremenu od 9,00 do 14,00 sati u Murskom Središću, na Trgu bana Jelačića (u slučaju lošeg vremena na adresi Frankopanska 10), policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće uspostavit će informativni punkt i provodit aktivnosti aktualnih preventivnih projekata i akcija.
Planiran je posjet djece Dječjih vrtića „Maslačak“ i „Pahuljica“, kojom prilikom će nakon kratkog predavanja o sigurnom kretanju u prometu biti podijeljen promotivni materijal.
 
Sve aktivnosti Policijske uprave međimurske provodit će se sukladno preporukama Stožera civilne zaštite vezano uz sprječavanje širenja bolesti virusom Covid-19.
 

Pisane vijesti | Društvo i zajednica