Napao ženu i policijskog službenika

Slika FOTOGRAFIJE_shk/AA%20Nove/Ilustracije/grb%20na%20rukavu.jpg

U četvrtak, 14. ožujka u popodnevnim satima, u Piškorovcu, policijski službenici Policijske postaje Prelog su postupali po dojavi obiteljskog nasilja te je došlo do napada.

NAPAD NA SLUŽBENU OSOBU, POKUŠAJ TEŠKE TJELESNE OZLJEDE
 
           Napao ženu i policijskog službenika
 
            U četvrtak, 14. ožujka u popodnevnim satima, u Piškorovcu, policijski službenici Policijske postaje Prelog su postupali po dojavi obiteljskog nasilja.
           Prilikom obavljanja razgovora maloljetnik s područja Međimurske županije je verbalno prijetio nasilnim radnjama policijskom službeniku, da bi uzeo kuhinjski nož zamahnuo prema građanki i potom nožem prijetio policijskom službeniku.
           Policijski službenici su uporabili sredstva prisile i uhitili osobu.
           Dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da je maloljetnik neposredno prije, uzeo i upalio motornu pilu te mahao prema ženi te oštetio ulazna vrata, ormarić te kauč.
           Prema maloljetniku su podnijete kaznene prijave zbog sumnje o počinjenju kaznenih djela Teška tjelesna ozljeda u pokušaju i Napad na službenu osobu, nadležnom državnom odvjetniku. Maloljetnik je u petak 15. ožujka predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Temeljem naloga općinskog državnog odvjetnika je doveden sucu za mladež županijskog suda te mu je određen smještaj u odgojni dom.

Stranica