Obavijest građanima o radu upravnih poslova Policijske uprave međimurske

Slika FOTOGRAFIJE_shk/AA%20Nove/Ilustracije/Baner%20PUM-e%20novi.JPG

Građani se pozivaju da za obavljanje pojedinih upravnih poslova koriste sustav e-Građani te da ne dolaze u službene prostorije ako njihova prisutnost nije nužna

Foto: Ilustracija

Radno vrijeme upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave međimurske te u Policijskoj postaji Prelog za sada ostaje nepromijenjeno, no pozivaju se građani da u službene prostorije dolaze samo ako postoji potreba za žurnim rješavanjem pojedinih upravnih poslova.

Ulazak stranaka u prostorije u kojima se obavljaju upravnih poslovi organiziran je tako da se stranke puštaju u službene prostorije pojedinačno ili eventualno u manjim grupama.

Građani se pozivaju da za obavljanje pojedinih upravnih poslova koriste sustav e-Građani te da ne dolaze u službene prostorije ako njihova prisutnost nije nužna, nego da se za to obrate pismenim putem ili putem elektroničke pošte, odnosno telefonski radi dobivanja informacija. Sve važnije telefonske brojeve i adrese elektronske pošte svih ustrojstvenih  jedinica Policijske uprave međimurske možete pronaći na sljedećoj POVEZNICI.

Skrećemo pozornost građanima kojima je isteklo važenje osobne iskaznice i vozačke dozvole u vrijeme proglašenja epidemije da su njihovi dokumenti, sukladno donijetim zakonskim izmjenama i dopunama, JOŠ UVIJEK VAŽEĆI, odnosno svaki takav dokument ima rok važenja još 30 dana od dana proglašenja prestanka epidemije.

Pozivamo građane da se pridržavaju navedenih preporuka, kako radi vlastite sigurnosti, tako i radi sigurnosti službenica/ka na šalterima za obavljanje upravnih poslova. 

Podsjećamo žitelje Međimurske županije kako je od 1. listopada 2020. godine radno vrijeme Policijske uprave međimurske od 7.30 do 15.30 sati.

Stranke na referadama upravnih poslova u sjedištu Policijske uprave u Čakovcu i u Policijskoj postaji Prelog, primaju se :
- ponedjeljkom od 7.30 do 15 sati,
- utorkom od 9 do 16.30 sati,
- srijedom od 7.30 do 15 sati,
- četvrtkom od 7.30 do 15 sati i
- petkom od 7.30 do 15 sati.

Napominjemo, kako do daljnjeg ne rade upravni poslovi u Policijskoj postaji Mursko Središće. Svi građani koji su koristili usluge spomenute ustrojstvene jedinice mogu potrebne poslove obaviti u sjedištu Policijske uprave u Čakovcu.
 

Priopćenja